Coronavirus

L'Ajuntament de Cardona fa una crida a reduir el contacte social durant els pròxims dies

per Redacció, Cardona | 10 d'octubre de 2020 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En les darreres hores, malgrat no tenir un augment molt elevat de casos -avui en són 4-, l'Ajuntament de Cardona demana, d'acord amb les autoritats sanitàries, continuar extremant les precaucions per evitar l'augment dels contagis. Les indicacions són molt clares: es fa una crida a seguir escrupulosament les mesures de prevenció existents: mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentat de mans i reduir al màxim l'activitat social i es limiti els contactes.

D’acord amb les mesures marcades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, queden prohibides les reunions socials de més de 6 persones. És fonamental que durant els propers dies es redueixi la vida social, sobretot a espais tancats, però també a terrasses, places, carrers i instal·lacions.


Es demana a tota la població extremar totes les precaucions perquè la situació no empitjori les properes hores i que l’objectiu és reduir la mobilitat per tal que els casos no augmentin.

Els actuals quatre casos positius detectats han estat ràpidament confinats a casa des del primer moment, i s'han seguit tots els protocols marcats i també el rastreig dels seus contactes més directes. En aquest sentit, es demana a tots els establiments comercials, de restauració, hotelers i de turisme que incrementin i extremin totes les mesures de prevenció i seguretat i respectin escrupolsament els aforaments i la normativa vigent.


La Policia Local i els Mossos d’Esquadra vetllaran pel compliment de la normativa però és sobretot amb el compromís ciutadà que s’assolirà l’èxit.

 

Participació