Tallers

L'Arada promou un cicle de tres tallers sota el títol «Dones i món rural en temps d'incertesa»

Els dies 22 i 28 d'octubre i el 12 de novembre, a les 7 de la tarda al saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)

per Redacció , Solsona, 10 d'octubre de 2020 a les 07:04 |
L'objectiu és posar el focus als vincles, lligams i relacions de les dones des d'una perspectiva sistèmica.

El nou cicle de tallers sobre dones i món rural que s'organitza en el marc del projecte Actua començarà el dijous 22 d'octubre amb Laura Pont, psicòloga, terapeuta Gestalt, constel·ladora sistèmica i coordinadora de Kiona.


"Vinculades als ancestres i la terra" és el títol d'aquesta primera sessió, que ha de servir per interpretar el genograma. El segon taller tindrà lloc el dia 28 i se centrarà en les emocions. Anirà a càrrec d'Eva Martínez, terapeuta, formadora i directora de l'associació ARAE. Finalment, Rut Vilella, consultora organitzacional i laboral especialitzada en l'enfocament sistemicoestructural, parlarà el 12 de novembre del vincle amb el treball, de la motivació, els valors, la professió i la feina.   

Aquests tallers es duran a terme de 19 a 21 h al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató. Per motius de seguretat l'aforament serà limitat amb inscripció prèvia obligatòria, per correu-e a actua@larada.coop, o bé trucant al 672491223.


 

 

Participació