Fotografia

Obert el termini per participar al novè concurs de fotografia «El Solsonès»

Les cases de pagès, el tema del 2019, cedeix el testimoni a aquestes construccions presents a diversos indrets de la comarca

per Ramon Estany , Solsonès, 9 d'octubre de 2020 a les 08:06 |
Foto: Òscar Rodbag (Patronat de Turisme del Solsonès)
Per la novena edició d'aquest concurs de fotografia, el Consell Comarcal i l’Arxiu Comarcal del Solsonès han determinat que tingui com a eix els ponts del Solsonès.

Els ponts al Solsonès

El Solsonès és una comarca plena de rius, rierols i rases. Des de temps antics l’home ha volgut creuar-los i superar-los, per això s’han aixecat palanques, passarel·les, ponts i aqüeductes, de diferents tècniques, estils i dimensions. És per la seva varietat i riquesa en les formes i estils, que s’ha volgut situar aquesta temàtica com a eix del concurs d’enguany.

El concurs

Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres. El format de la imatge serà lliure però obligatòriament s’hauran de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mm de gruix, de 30x40 cm i en paspartú negre o blanc. Al dors de les obres, enganxat en un sobre tancat, s’hi farà constar el títol, l’indret fotografiat, el nom, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic de l’autor/a. El període d’admissió de les obres serà de l’1 al 31 d’octubre del 2020 al Consell Comarcal del Solsonès

El jurat estarà format per fotògrafs professionals de la comarca, un representant del Centre Excursionista del Solsonès i un del Consell Comarcal. El veredicte serà públic i es donarà a conèixer el dissabte 28 de novembre del 2020.


Es concediran tres premis, de 150, 100 i 50 euros, respectivament. Amb totes les obres presentades es farà una exposició al Consell Comarcal del Solsonès del 28 de novembre fins el 6 de gener de 2021.

 

Participació