PRESENTACIÓ DE LLIBRE

«Qui salvarà el Corredor Mediterrani?», de Jordi Torrent

Divendres, 18 de setembre a les 8 del vespre a la Plaça Ramon Llumà

per Redacció , Solsona, 17 de setembre de 2020 a les 16:01 |
Jordi Torrent, autor del llibre
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Es presenta a Solsona un assaig divulgatiu sobre les polítiques d'infraestructures a Catalunya, Espanya i Europa de Jordi Torrent, cap d'Estratègia del Port de Barcelona.Qui salvarà el Corredor Mediterrani? La ruta de la seda, el canal de Panamà, l'Àrtic i el cap de Bona Esperança (Pagès Editors, 2020) és un assaig per a tots els públics que tracta de manera amena sobre aquesta via de comunicació que travessa Espanya de sud a nord. És obra de Jordi Torrent, cap d'Estratègia del Port de Barcelona i amb vincles amb Solsona. Es presenta a Solsona amb la participació de l'autor; l'alcalde, David Rodríguez; el solsoní Pol Solé, col·laborador de la recerca històrica del llibre, i Francesc Boix, responsable de projectes TIC del Port de Barcelona.  

Aquest acte és organitzat per Òmnium Cultural del Solsonès, Pagès Editors i la Biblioteca Carles Morató. Estava inicialment previst al març, però es va haver d'ajornar dues vegades amb motiu de la pandèmia. Es durà a terme a la plaça de Ramon Llumà i, en cas de pluja, es traslladarà a l'interior de la biblioteca amb un aforament limitat. 

 

 

Participació