Esports

Aquest dijous es reobre el rocòdrom municipal amb un aforament màxim de dos usuaris

Aquest era el darrer equipament esportiu pendent de tornar a entrar en funcionament

per Redacció , Solsona, 16 de setembre de 2020 a les 14:05 |
(ARXIU) Imatges de les instal·lacions molt abans de la pandèmia
Aquest dijous es reobrirà el rocòdrom municipal, ubicat al complex poliesportiu, després del parèntesi provocat per la pandèmia i les vacances d’estiu, durant les quals s’han mantingut tancats tant els pavellons com el camp de futbol. La normativa d’ús del rocòdrom es manté similar a com era abans de la irrupció del coronavirus, tot i que a partir d’ara l’aforament màxim serà de dos usuaris simultanis. 

Així mateix, qui en faci ús ha d’anar-hi canviat de casa, ja que no es poden fer servir ni el vestíbul ni els vestidors. El rocòdrom obrirà de dilluns a divendres de vuit del matí a deu de la nit amb reserva prèvia. Per als usuaris individuals, es recomana cursar aquest tràmit presencialment a consergeria del pavelló poliesportiu. Els caps de setmana, l’espai s’obrirà en funció de les activitats dels pavellons.  


El rocòdrom va tancar-se el març i “no s’ha reobert per evitar contagis i coincidint amb el període d’estiu, durant el qual el personal de les instal·lacions esportives s’ha dedicat exclusivament al manteniment de les piscines municipals”, segons explica el regidor d’Esports, Joan Parcerisa. “Amb l’inici dels entrenaments a la zona poliesportiva i la represa progressiva de les competicions, intentem tornar de mica a mica a la normalitat”, afegeix. Aquest era el darrer equipament esportiu pendent de tornar a entrar en funcionament.   

 

Participació