Bitlles catalanes

Torna la lliga catalana de bitlles per acabar la temporada 19-20

1a JORNADA de la Represa 12 de setembre

per Redacció , Solsonès, 14 de setembre de 2020 a les 07:29 |
Per tal de finalitzar la Lliga Catalana 2019-20, la Federació Catalana de Bitlles va acordar de finalitzar-la amb els equips que volguessin i amb unes mesures de seguretat molt estrictes per tal d’evitar possibles situacions de risc.

La sort de les bitlles es que es un esport-joc que es fa a l’aire lliure i no hi ha contacte entre jugadors. L’Olius amb dos partides per finalitzar la Lliga, ha salvat el primer escull amb la partida contra Castellserà. Guanyades les dues partides amb la qual cosa ens assegura estar entre els tres primers de la Lliga. La primera partida l’Olius després d’un inici igualat, de seguida s’ha posat per davant i ha portat la partida controlada fins a la finalització. A la segona els de casa han estat a remolc des de l’inici i fins al final de la segona ronda on s’ha capgirat el marcador i ha permès novament a l’Olius mantenir aquesta distancia per assegurar la victòria final.


Per tant bon inici de la represa de la Lliga Catalana i a esperar el proper cap de setmana on l’enfrontament amb l’Igualada donarà per finalitzat el campionat per l’Olius.
 

 

Arxivat a:
Coronavirus, Esports, bitlles
Participació