Festa Major

La Festa Major Jove passa amb nota malgrat les dificultats per la pandèmia

per Ramon Estany , Solsona, 12 de setembre de 2020 a les 10:56 |
No començava bé la Festa Major Jove 2020, quan a darrera hora Joventut Solsonina van creure convenient suspendre el Concurs de Músics al carrer ja que veien difícil controlar l'aforament i mantenir les distàncies. El fet que el concurs estigués plantejat dur-lo a terme alternant dos escenaris els va fer considerar que l'opció més prudent era anul·lar-lo per així evitar la mobilitat.

Tots els membres de l'entitat coincideixen, en declaracions a NacióSolsona, que aquesta era la millor opció tenint en compte la situació excepcional que estem vivint aquest any.


La decisió va ser presa juntament amb l'Ajuntament de Solsona.

Lluny de desanimar-se, Joventut Solsonina es va abocar en les dues nits de concert que tenien previst organitzar, seguint tots els protocols de seguretat, i es pot dir que van fer "ple" en les dues cites.

Foto: Ramon Estany


El dia 8 començaren a la Plaça del Camp amb la música del grup cardoní @lazariguellaoficial a la Plaça del Camp i, seguidament, el grup de versions @the_aguateques tancà la primera nit de concerts.

Foto: Ramon Estany


El dijous 10 a la Plaça U d'Octubre les mítiques cançons dels joves @thetyets i, finalment, per acabar la nit de la millor manera, tornà a Solsona el grup de versions @daltonbang per petar-ho!!

 

Foto: Ramon Estany

 

Participació