Exposició

​Aleix Albareda ens descobreix en quatre col·leccions una mirada al món

Fins el diumenge 13 de setembre, al Tatrau Teatre

per Redacció, Solsona | 8 de setembre de 2020 a les 07:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


 

Foto: Ramon EstanySota el títol de ‘Mixtisque’, amb col·leccions d’acrílics sobre fusta i llenç, va obrir portes a al Tatrau Teatre l'exposició de pintures d'aquesta Festa Major del solsoní Aleix Albareda.

La primera  és “revolta popular” i va ser creada l’octubre passat, inspirada en les revoltes a Catalunya, Barricades i hashtags #cdr #RevoltaPopular #larevoltacatalana #SpainIsAFascistState #Painting #contemporaryart #barcelona #tsunamidemocràtic #LaRevoltaDeLaGent


‘Neared’s’ és una crítica al món de l’art aproximant-se al color vermell, formada per nou peces mestres de 60x60  de tots els temps reinterpretades en les quals Albareda juga amb el nom de l’autor o el títol del quadre. El vermell que tenyeix els quadres juga com a color desitjat, però també de la crisi.

‘Oh! Dience!’ fa referència a l’època que hem viscut de teatres buits i recull expressions d’infants mirant obres de teatre de Shakespeare de tots els gèneres.


'Naat's Kin Gold' són detalls o fragments de versos d'un poema de Joan Vinyoli,   Jo no sóc més que un arbre que s’allunyà del bosc, cridat per una veu de mar fonda.
 

Foto: Ramon Estany


  L’exposició de pintura es podrà veure al Tatrau Teatre fins al 13 de setembre tant els matins, de 12 a dues, com a les tardes, de 6 a 8.

 

Participació