Banc de sang

​El Solsonès reforça les campanyes de recollida de sang durant l'estiu

Agost de 2020

per Redacció , Solsonès, 6 d'agost de 2020 a les 23:20 |

SANT LLORENÇ DE MORUNYS

Sant Llorenç de Morunys acollirà el proper diumenge 9 d'agost, de 10 del matí a 2 del migdia, una nova campanya de donació de sang marcada pels nous protocols i mesures de seguretat i higiene a causa de la Covid-19.


Donada la situació provocada per aquesta pandèmia, el Banc de Sang i Teixits s'ha vist en la necessitat de canviar el lloc d'ubicació de les extraccions que es realitzaven, fins avui, a la Residència d'avis La Vall. Per protegir-los, per protegir-nos, a partir d'ara, es faran a les instal·lacions de la Sala Polivalent, al carrer de la Creueta i s'haurà de reservar hora prèviament a donarsang.gencat.cat o bé donantsdesang.cat

Si fa més de 2 mesos que has vingut @donarsang, ja pots tornar a visitar-nos, ara, que l'activitat hospitalària s'ha reprès. Només cal tenir en compte que no hagis fet el màxim de donacions en els darrers 12 mesos (3 per a les dones, i 4 per als homes).


SOLSONA

Tot just encetem l'agost i a quinze dies de la darrera recollida de sang al municipi, n'arriba una altra prevista pel divendres 14.


Entre tantes coses diferents d'aquest estiu atípic, n'hi ha una que no canvia, la necessitat de comptar amb la teva donació i més ara, que l'activitat hospitalària ha tornat a reprendre.

Ens trobaràs, com és habitual, a les instal·lacions de la Sala Polivalent, carrer d'Antoni Gaudí, 2 de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Recorda que cal inscripció prèvia a donarsang.gencat.cat i que pots dur el qüestionari previ a la donació emplenat de casa, descarregant-lo a donarsang.gencat.cat/formulari

A més, i per segon any consecutiu, la Penya Barcelonista  Solsona i Comarca ens col·labora en l'acapte i sortejarà una samarreta oficial del FC Barcelona, equipament 20/21, entre tots els participants que facin efectiva la donació.

Gent de #SantLlorençdeMorunys i #Solsona, animeu-vos, veniu i participeu! Donar sang és imprescindible, ara i sempre. Gràcies!

#etsIMPRESCINDIBLE 
#etsun10

 

 

Participació