Laboral

El Consell Comarcal del Solsonès treu a concurs la provisió d’un lloc de treball d’educador/a social

per Redacció, Solsonès | 6 d'agost de 2020 a les 08:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aprovades pel Ple del Consell Comarcal del Solsonès, en sessió de data 9 de juliol de 2020, el Butlletí de la Província de Lleida del 5 d'agost publica la convocatòria
i les Bases del concurs de mèrits per a la provisió d’un lloc de treball d’educador/a social per al Servei d’Intervenció Socioeducativa “El 6” del Grup de personal laboral temporal, a temps parcial del Consell Comarcal del Solsonès.


El Servei d’Intervenció Socioeducativa per a infants i adolescents i les seves famílies té com a missió prevenir i disminuir les situacions de desprotecció infantil i adolescent, oferint un espai de treball socioeducatiu preventiu a través del lleure i de l’oci educatiu al Solsonès.

Tasques a realitzar

La persona seleccionada, formarà part de l’Equip el 6 i desenvoluparà les tasques pròpies del lloc de treball
que són:

- Elaboració del pla educatiu individual.
- Atendre les demandes diàries en relació a l’infant i la família.
- Dissenyar, programar i crear materials educatius per a la realització d’activitats.
- Potenciar la implicació de les famílies i la participació dels infants en les activitats del servei.
- Afavorir la cohesió i la integració del grup d’infants.
- Detectar, prevenir i intervenir en situacions de risc.
- Treball en equip, coordinació amb serveis socials i altres serveis externs.

 Jornada: a temps parcial, 80% de la jornada laboral.
Tipus de contracte: contracte temporal d’interinatge.
Durada: contracte subjecte a la subvenció a través del contracte programa amb el DTASF per aquest servei i fins a cobrir definitivament el lloc de treball.
Horari: durant el curs escolar l’horari serà de dilluns a divendres, dos d’aquests dies en horari partit (matí, tarda), dos dies horari de tarda, i un horari de matí. Per necessitats del servei l’horari podrà variar i especialment en èpoques de vacances escolars.
Ubicació: Servei d’intervenció Socioeducativa “El 6” (totes les seus i subseus que tingui)

El termini de presentació de les sol·licituds serà de vint dies naturals comptats a partir de l’endemà de la darrera publicació de l’anunci a al convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la província de Lleida. Les Bases també estaran publicades a la Pàgina Web del Consell Comarcal del Solsonès. 

 

Participació