Coronavirus

​El Centre Sanitari detecta dos nous positius de coronavirus al Solsonès

Es tracta persones que no presenten símptomes i que es trobaven aïllades al seu domicili per contacte estret amb positius

per Redacció , Solsonès, 4 d'agost de 2020 a les 21:30 |
Una dona fent-se un test PCR de coronavirus | Europa Press

El Centre Sanitari del Solsonès ha confirmat dos nous positius per la COVID-19 a la comarca. 
Aquests dos nous casos, que no presenten símptomes, es sumen als 44 positius acumulats. Un d’aquests casos va ser detectat en les proves PCR fetes divendres, mentre que l’altre cas va ser detectat ahir mateix.


Augment de proves PCR

Un factor determinant en la detecció de positius de la COVID19 ha estat l’augment exponencial de proves realitzades. Divendres de la setmana passada, l’ens de salut solsoní va realitzar 48 proves, mentre que ahir dilluns en va realitzar un total de 25. Així doncs, les proves PCR realitzades pel Centre Sanitari des de primers de maig ascendeixen a 657.
Pel què fa al perfil dels darrers positius detectats a la comarca correspon a persones d’entre 10 i 45 anys, fet que reitera l’increment de contagis entre persones joves. 


El Centre Sanitari reitera l’advertiment
El Centre Sanitari fa una nova crida a la prudència, a mantenir les condicions que assegurin una màxima protecció per evitar contagis i a prendre les mesures necessàries, i a no acudir al Centre Sanitari llevat que sigui del tot imprescindible.


 

 

Participació