Societat

La passió pels Mustangs arriba a Solsona

Aficionats a aquest vehicles han fet rugir els seus potents motors per les carreteres de la comarca

per Ramon Estany , Solsonès, 1 d'agost de 2020 a les 21:10 |
Albert Testagorda, al costat del seu cotxe | Ramon Estany
Aquest dissabte al matí, la Plaça del Camp de Solsona s'ha omplert amb uns 25 espectaculars i elegants vehicles americans, tots diferents models de Ford Mustang. I és que el Solsonès ha rebut la visita d'una representació del Club Amigos del Mustang, de Catalunya, una entitat els membres de la qual passegen arreu la seva passió per aquesta icona cultural nord-americana sobre quatre rodes, el Mustang.
 

Foto: Ramon Estany


El Club Amigos del Mustang de Catalunya, compta amb una vuitantena de socis, i entre les seves activitats socials hi ha les sortides de cap de setmana o la reserva de circuits de carreres per fer curses o posar a prova els potents motors d'aquests vehicles. 
La sortida d'aquest dissabte al Solsonès ha estat, però, més "familiar", per gaudir amb calma de la comarca, les vistes del Pre-Pirineu des de Cambrils i la Vall de Lord. Ha estat un dels seus socis, el solsoní Albert Testagorda, qui ha animat als companys a fer aquesta ruta pel Solsonès atès que fins ara no havien fet cap sortida per aquesta zona.

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany 

 

Participació