Laboral

Volem Feina obre procés de selecció per cobrir dues vacants a l'empresa

per Redacció, Solsona | 29 de juliol de 2020 a les 08:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup Volem Feina, format per Fundació Volem Feina i per Empresa d'Inserció Volem Feina, disposa de dues ofertes laborals per cobrir les vacants actuals. Aquestes són:
 

Monitor de transport, buidatges i recollides
Responsable d'equipament públic (Deixalleria)


En la plaça de Monitor de transport, buidatges i recollides, les funcions del lloc de treball són el monitoratge sobre una o dues persones en procés d’inserció laboral, i la coordinació i direcció de tasques de transport de residus principalment amb furgoneta (tindrà una o dues persones  a càrrec).

Pel que fa a la plaça de Responsable d’equipament públic (Deixalleria), les tasques assignades són el Control i gestió d’entrades i sortides de residus, i Coordinació i direcció de tasques internes (tindrà una o dues persones  a càrrec)


Els requisits per aquests dos llocs de treballs són: Carnet de conduir B1 i vehicle propi, 
Disponibilitat horària, Persona activa per a un treball polivalent, Es valoraran positivament coneixements pel que fa a residus tot i que no és condició necessària i
Puntualitat i bon tracte amb el públic.
En el cas del monitor de transport, es requerirà també capacitat d’organització i ser una persona resolutiva.


En totes dues ofertes s'ofereix un contracte laboral temporal a jornada completa i salari segons conveni de treballadors/es de l’entitat.

Els interessats poden enviar el seu Currículum a volemfeina@volemfeina.org abans del 14 d'agost i l'entitat s'anirà posant en contacte per concertar les entrevistes corresponents.


 

Participació