Sostenibilitat

Sant Llorenç de Morunys canviarà totes les lluminàries de vapor de Sodi del municipi, per noves de tecnologia LED

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 14 de juliol de 2020 a les 07:41 |

Ha sortit a licitació les obres “EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL "PROJECTE DE RENOVACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS D'ENLLUMENAT EXTERIOR DEL MUNICIPI DE SANT LLORENÇ DE MORUNYS" amb un import de 216.119,64 € i englobada dintre de l’ajut de l’IDAE (Institut per a la diversificació i estalvi de l’energia) per a la renovació de l’enllumenat públic i la senyalització exterior, amb una inversió total de 229.199,52 € dels quals 114.593,81 € són aportats per l’IDAE, 57.296,91 € per la Diputació de Lleida i la resta amb fons propis.

Aquesta actuació consistirà bàsicament en la substitució de totes les lluminàries que actualment encara són amb vapor de Sodi (durant els últims anys algunes ja s’han canviat a Led), més concretament és substituiran 332 punts de llum i instal·larem 17 punts de llum nous. Cal destacar que a tota la zona on les actuals lluminàries estan amb pals de fusta i cablejat aeri, és soterrarà i es posaran fanals nous.


Les empreses tenen temps fins al 27 de juliol per presentar les seves ofertes, i la intenció és poder adjudicar els treballs abans de les vacances d’agost per poder començar les obres com més aviat millor.

El termini d’execució és de tres mesos i per tant l’obra ha de quedar feta durant la present anualitat.

 

 

Participació