Medi ambient

​Problemàtica de les deixalles al punt d'emergència de Sant Llorenç de Morunys

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 7 de juliol de 2020 a les 21:53 |
 
Aquests últims caps de setmana, s’ha detectat un retorn de les males praxis a la zona del punt d’emergència, tot i que preveient l’augment de visitants i després de queixes dels veïns, vam allargar les hores d'obertura del punt d'emergència (està obert de les 18h del dissabte fins a les 24h del diumenge) cobrint així l'horari en què la deixalleria està tancada (la deixalleria obre de dilluns a divendres de 10h a 15h i dissabte de 11h a 13h i de 15h a 18h) les actituds incíviques han continuat.

 

Veient això volem comentar el següent:

• Els últims caps de setmana s'han pogut identificar diferents infractors, els quals estem contactant amb ells per avisar-los que seran sancionats. Cal recordar que ja s'han posat les primeres sancions (la primera fins a un màxim de 300 € però si és reincident pot arribar a 3000 €). Continuarem informant i si cal sancionant els infractors.
• També s'ha observat deixalles de les Autocaravanes (reforçarem la informació perquè reciclin millor) i de les cases de turisme rural, allotjaments turístics i apartaments (Informarem els propietaris dels negocis que són ells els encarregats de facilitar i aconseguir que els seus clients reciclin de forma correcta).


Esperem que la situació pugui millorar i la gent prengui consciència que cal reciclar.
Ens interessa l'opinió de tota la població i per tant reforçarem la informació a les xarxes socials, així com qualsevol dubte podeu escriure un correu electrònic a alcaldiapiteus@gmail.com

[Scribd]

   El Sistema de Recollida Porta a Porta a Sant Llorenç de Morunys by naciodigital on Scribd

 

[/Scribd]

 

Participació