Futbol

El Sant Llorenç de Morunys i el CF Solsona reben un dels Premis Joc Net

La FCF reparteix 82.500 euros entre els 111 equips amb menys sancions de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, en el primer curs del nou guardó, dintre la campanya TOTS SOM UN EQUIP

per Redacció , Solsonès, 25 de juny de 2020 a les 16:01 |
CF Solsona

La Federació Catalana de Futbol ha instaurat per primer cop durant la temporada 2019-2020 el Premi Joc Net, dintre la campanya TOTS SOM UN EQUIP, amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva de manera respectuosa i no violenta. En total, són 111 els equips d’arreu del territori català que rebran per part de l’FCF la suma de 82.500 euros a partir d’avui dijous, quan es tramitarà el pagament dels premis.

Amb aquest guardó es vol recompensar els dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur masculí de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana que hagin tingut menys amonestacions i expulsions, i els quals hagin practicat un joc més net. Per això, la recompensa econòmica s’atorga a final de temporada.


Amb la competició finalitzada de forma anticipada a causa de la Covid-19, l’FCF ja té a punt els premis de les quatre categories. El primer classificat de cada grup de lliga rebrà 1.000 euros, mentre que el segon equip en la taula obtindrà 500 euros.

La classificació s’estableix ordenant els equips de menor a major puntuació respecte a les sancions rebudes, en aplicació dels següents barems:


TIPUS DE SANCIÓ PUNTUACIÓ
Per cada amonestació (targeta groga) 1 punt

Per cada doble amonestació 3 punts
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un 1 punt addicional
Per cada sanció lleu d'equip 10 punts

En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc de la classificació el premi s’atorga a tots els equips empatats.

Una de les novetats més destacades en aquesta primera temporada del guardó ha estat la classificació setmanal del Premi Joc Net que s’ha anat fent pública, cada dijous, a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, entrant al grup de competició des de la pestanya ‘Joc Net’.

En el grup 5 de Segona Catalana, el CF Solsona ha obtingut la segona millor puntuació, i un premi de 500 euros, per darrera del Lleida Esportiu Terraferma.
I a Quarta Catalana, grup 1, el Sant Llorenç de Morunys ha obtingut la primera posició, per davant de l'Avià.

 

 

Arxivat a:
Coronavirus, Esports, futbol
Participació