Futbol

Tres fitxatges més per consolidar el mig camp del CF Solsona

per Ramon Estany , Solsona, 21 de juny de 2020 a les 08:43 |
Marc Guijarro, Marcel Bellido i Roger Alsina

El CF Solsona ha fet oficials el fitxatge de tres nous jugadors que reforçaran l'àrea de mig camp.
 

El primer, Roger Alsina Moraleja, de 20 anys, format a les categories del Manresa, la temporada passada va jugar a l'A.E.C. Manlleu a Primera Catalana, on van quedar 4rts. Va jugar 22 partits i 1.003 minuts, marcant 3 gols.
Al Solsona s'incorporarà a l’extrem per fer temible l’atac escapulat.

 

La segona incorporació per donar consistència i qualitat al mig camp serà la del Marcel Bellido Pujol.  El jove de 21 anys, també format a les categories del C.E. Manresa,  arriba procedent de l'A.E.C. Manlleu disposat a ser un jugador important aquesta propera temporada.

El Marcel va disputar la temporada passada 18 partits, amb un total de 871 minuts de joc, i dos gols al marcador personal.
 

El tercer fitxatge és el de Marc Guijarro Iglesias. Tal com el defineix el Solsona, "el contrastat central arriba cridat a ser un puntal per assentar el club a la categoria. Aportarà qualitat, contundència i saber estar a l’equip! "
Format a l'U.E. Avià, ha jugat les tres darreres temporades a l'U.E. Vic, a Primera Catalana, acabant en 5è lloc aquest darrer any, on ha jugat 17 partits, sumant 901 minuts, i marcant un gol.

 

Participació