Corpus

La Patinfanjàs posa una nota de música al Corpus confinat

per Redacció , Solsona, 14 de juny de 2020 a les 17:06 |
Foto de grup de la Patinfanjàs a la Plaça Major avui diumenge al migdia | Ramon Estany

Avui, diumenge de Corpus, l'orquestra Patinfanjàs ha sortit a tocar a la Plaça Major. Ha estat amb un pasdoble, La Pujada,  barrejat amb emoció i felicitat, acompanyat per aquest color lila que els vesteix des de ja fa uns quants anys.
 

Foto: Ramon Estany


L'entitat musical ha agraït a tots els que, mantenint les distàncies de seguretat, els ha seguit des de l'indret de l'actuació i a aquelles persones que ho han fet des de casa.
Entre el públic que ha gaudit d'aquesta actuació a la Plaça, hi havia l'alcalde de Solsona, i la resta de regidors municipals, que just sortien de la Missa a la Catedral, la regidora de Cultura, Judit Gisbert, la regidora del PSC, Encarna Tarifa, i el regidor de Junts per Solsona, Marc Barbens.

Foto: Ramon Estany


Enguany no s'ha pogut celebrar el Corpus de mateixa manera que fèiem cada any, a causa de la situació sanitària en què ens trobem. Tot i així, des de la Patinfanjàs s'han sumat al programa alternatiu que han preparat des de l'Ajuntament de Solsona i l'agrupació de Geganters de Solsona, juntament amb la resta d'entitats vinculades a la festa.

La Patinfanjàs ha volgut recordar a tots que "Aviat tornarem a acompanyar el gegants, no ho dubteu. Feliç Corpus a tothom i molta música!"

 

Participació