CF Solsona

El sènior A del CF Solsona celebra el seu ascens a Primera Catalana a la Sala Polivalent

El club es posa a disposició de les administracions per accelerar les obres que afecten el camp

per Redacció , Solsona, 15 de juny de 2020 a les 08:05 |
Foto de grup de la plantilla del Sènior A | Ramon Estany


Aquest divendres al vespre, una norantena de persones, entre jugadors, cos tècnic, membres de la junta del CF Solsona, famílies i expresidents, han compartit la primera celebració de l’ascens a Primera Catalana de l’equip sènior A, una fita històrica per al futbol solsoní. Ha estat en la rebuda institucional oferta per l’Ajuntament de Solsona a la Sala Polivalent i amb accés restringit per motius d’aforament.
 

Foto: Ramon EstanyTothom qui ha intervingut en l’acte ha coincidit a atribuir el mèrit de l’ascens de categoria, en situar-se com a segon millor equip, al treball constant dels jugadors i la pinya que fan entre ells, la professionalitat del cos tècnic, el suport de les famílies i l’afició i l’esforç de la junta. El regidor d’Esports i exjugador del mateix equip, Joan Parcerisa, també ha posat en relleu que “un fet important que explica l’excel·lent situació del club i que ha estat clau per a l’ascens és el naixement del Futbol Base Solsona-Arrels el 2014”. Ho demostra el fet que 16 dels 20 jugadors actuals hagin passat pel futbol base solsoní. 
 

Foto: Ramon Estany


Crida als solsonins
Un  dels capitans, Robert Tripiana, ha fet una crida perquè els solsonins se sumin al projecte del club fent-se socis o mitjançant patrocinis. I és que al conjunt blau “se li presenta una temporada dura”, tal com ha constat el president, Ernest Estany, i “suposarà un gran esforç esportiu i econòmic” per a l’entitat. 

Foto: Ramon Estany


Evidentment, també s’ha fet referència a l’alteració del calendari per a l’inici de temporada i renovació de la gespa del camp municipal a causa de l’esfondrament del mur de l’institut. “No tingueu cap dubte que la resolució d’aquesta problemàtica amb la màxima celeritat és una prioritat de ciutat en aquests moments. I farem tot el que sigui a les nostres mans per accelerar-ho”, ha asseverat l’alcalde, David Rodríguez, que ha recordat que els terminis depenen del ritme d’adjudicació dels treballs per part del Departament d’Educació i la seva execució. 

Foto: Ramon Estany


President i capitans del sènior A s’han mostrat preocupats per l’arrencada de la temporada. Per això, Estany s’ha posat a disposició de les administracions per contribuir a accelerar-ho. “Sabem que l’Ajuntament treballa intensament per trobar-hi una solució i ho agraïm”.

Llegiu la glossa del regidor d’Esports i exjugador, Joan Parcerisa, sobre la trajectòria recent de l’equip sènior A del CF Solsona aquí. 

[Scribd]

   Glossa_JoanParcerisa by naciodigital on Scribd

 

[/Scribd]

 

Arxivat a:
Esports, CF Solsona
Participació