Laboral

​El Consell Comarcal treu a concurs una plaça d’educador social

La contractació que és fins el 30 de setembre és del 80% de la jornada laboral

per Redacció, Solsonès | 5 de juny de 2020 a les 20:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Comarcal ha fet públiques les bases per a la contractació d’un educador/a social per proveir un lloc de treball per al Servei d’Intervenció Socioeducativa “EL 6”, servei que té com a objectiu prevenir i disminuir les situacions de desprotecció infantil i adolescent, oferint un espai de treball socioeducatiu preventiu a través del lleure i de l’oci educatiu al Solsonès.

La persona seleccionada formarà part de l’equip d’El 6 i desenvoluparà les tasques pròpies del lloc de treball, és a dir: elaboració del pla educatiu individual, atendre les demandes diàries en relació a l’infant i la família, dissenyar, programar i crear materials educatius per a la realització d’activitats, potenciar la implicació de les famílies i la participació dels infants en les activitats del servei, afavorir la cohesió i la integració del grup d’infants, detectar, prevenir i intervenir en situacions de risc i desenvolupar un treball en equip, en coordinació amb serveis socials i altres serveis externs.


Pel què fa a les característiques, és tracta d’un contracte d’interinatge a temps parcial, un 80% de la jornada laboral, fins al 30 de setembre de 2020. L’horari és de dilluns a divendres, amb dos dies en horari partit (matí, tarda), dos dies d’horari de tarda, i un d’horari de matí. Per necessitats del servei l’horari podrà variar i especialment en període de vacances escolars.

El termini per presentar candidatures és el 12 de juny a les 14.00 h.


Es poden consultar les bases d’aquesta plaça a la web http://elsolsones.cat

 

Participació