Biblioteca

​La biblioteca solsonina amplia els serveis però continua atenent des de la porta

Es pot agafar documents en préstec i retornar-los sense haver de demanar hora

per Redacció , Solsona, 1 de juny de 2020 a les 17:49 |

Amb l’inici de la fase 2 de la desescalada, la Biblioteca Carles Morató de Solsona amplia els serveis a partir d’avui, tot i que continua atenent des de la porta de l’equipament. D’una banda, amplia l’horari i, de l’altra, es pot demanar documents en préstec i retornar-los sense demanar hora prèviament.

L’horari d’obertura a partir d’ara és de dilluns a divendres de deu a dos quarts de dues i els dimarts i dijous, també de tres a set de la tarda. El personal atén tothom a la porta sense necessitat d’haver fet la reserva. Tot i així, es recomana demanar hora (al tel. 973483839, per WhatsApp al 629421323, o per correu-e a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat) si es vol agafar documents en préstec per tenir-los a punt i no haver d’esperar. L’equipament també prepara lots de préstec infantils, en aquest sentit, adaptats per a diferents edats.


Per ara, continua suspès el préstec interbibliotecari. Per al retorn de documents la bústia del carrer del Castell continua tancada. Cal tornar-los durant l’horari esmentat a la porta de les instal·lacions. Igual que en la fase 1, aquests documents s’aparten durant 14 dies en quarantena.

    

 

Participació