Bisbat de Solsona

​La Vetlla de Pentecosta es podrà seguir per internet

Des de la delegació de Nova Evangelització del Bisbat de Solsona, aquest dissabte 30 de maig s'organitza la X Vetlla de Pentecosta del Bisbat. Deu anys ja des que vàren començar a aplegar-se per poder celebrar junts, mossens i laics, aquesta festa.

per Redacció , Solsona, 30 de maig de 2020 a les 10:09 |

Aquesta serà una Vetlla ben diferent a les altres, no hi podrà haver les confirmacions d’adults provinents dels sopar Alpha, ni el demanar junts en viu i en directe els dons de l’Esperit, ni l’àpat fratern als claustres, però ben segur que a través dels mitjans que ens ofereix la nostra societat podem viure aquest moment de joia en comunió diocesana amb el nostre Bisbe Xavier.

Per motius evidents del confinament, la Vetlla haurà de ser impulsada amb els recursos que es compten des de Solsona, per aquest motiu s'ha demanat a l’equip de música de la parròquia el seu servei per conduir la Vetlla musicalment i per motius tècnics serà retransmesa des de l’Església del Cor de Maria.


En ser una Vetlla on-line i per tant no us heu de desplaçar, es durà a terme el dissabte dia 30 de maig a les 21:30h del vespre. Hi haurà la possibilitat que les persones que estiguin dins la mateixa regió sanitària de Solsona, i que és la de la Catalunya Central, hi participin presencialment, sempre guardant les mesures de seguretat i en cap cas s’imposarà les mans per tal de rebre l’Esperit Sant. La Vetlla serà retransmesa des del canal de youtube del bisbat de Solsona.

Us animem a participar-hi, junts com a família, o potser amb un petit grupet de la parròquia, o amb els vostres grups petits de l’Alpha d’enguany, o sols, i que obriu el vostre cor a la presència renovadora, transformadora, creadora de vida que ens brinda l’Esperit Sant.

 

Participació