Coronavirus

Una seixantena de persones fan «Un cafè virtual amb l’alcalde» per traslladar-li dubtes sobre la gestió de la pandèmia a Solsona

per Redacció , Solsona, 23 de maig de 2020 a les 21:26 |
L'alcalde de Solsona ha explicat a través d'Instagram Live la gestió que s'està fent de la pandèmia a Solsona i també ha atès en directe algunes qüestions dels participants.
Sobre la llar d'infants, “Per poc que puguem hem d’obrir la llar d’infants municipal perquè som conscients que hi ha situacions familiars difícils de gestionar”, ha dit l’alcalde de #Solsona, David Rodríguez en el directe a Instagram. Però no podrà ser amb tots els infants. 

El batlle recorda que els menors d'un any no podran tornar-hi i que cada aula podrà acollir un màxim de cinc infants. Serà en la fase 2.

L’alcalde de Solsona, avança a través d’Instagram Live que el subdelegat del Govern central li ha comunicat que confia que la situació de les persones afectades per un ERTO pendents de cobrar la prestació es resoldrà a primers de juny. Mentrestant des dels Serveis Socials es busca una fórmula per oferir ajuts puntuals a aquestes persones que no han cobrat la prestació de l’ERTO.


I pel que fa a la celebració de la Festa Major, a principis de setembre, tot i que encara queden molts dies, Rodríguez creu que la festa s'haurà d'adaptar aquest any a la nova situació.

 

Participació