Comerç

Els socis de la UBIC donen la cara

per Redacció , Solsona, 23 de maig de 2020 a les 08:21 |
Coincidint amb la desescalada, s’està duent a terme la prova pilot de compactació horària als comerços, adoptant un horari i una jornada laboral més propera a les rutines europees. Això ha despertat l’interès de canaltaronja
Des de l’inici de l'excepcionalitat, generada per la Covid-19, des de la UBIC hem intentat donar el màxim d’informació relativa a comerç, noves normatives, ajudes, resoldre  inquietuds diverses, difondre els horaris comercials en funció de l’estadi en que ens trobàvem, entre altres. És per això que, juntament amb Empresaris per al Solsonès, es va fer una comanda d’EPIs per solucionar la nova necessitat de protegir-se. 

Així mateix, i seguint aquesta línia, hem obsequiat als nostres socis amb dues mascaretes reutilitzables de roba i dues Maskcat versió 5.2. La Maskcat és una pantalla de protecció facial desenvolupada per protegir de forma integral la cara (ulls, nas, boca), consta d’una diadema graduable per cada usuari i una làmina transparent que protegeix la cara,  presenta una curvatura ergonòmica a la part inferior que facilita la mobilitat. Ha estat desenvolupada a Catalunya, i promoguda per la Cambra de Comerç de Catalunya. És un producte 100% català, que ha sorgit de la preocupació de què amb el desconfinament no hi hauria tests massius i la dificultat d’aconseguir màscares en el mercat; a més, hem de ser conscients que hem de conviure amb el virus d’una forma completament segura.


A més a més, s’han recuperat els valors de la campanya Compra amb valor, per tal de fer present la importància del comerç de proximitat en el dia a dia de la nostra ciutat. Així mateix, hem col•laborat coordinadament amb l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, fruit del qual ha sorgit el cartell de Protegint-me et protegeixes i la prova pilot de compactació horària, entre altres. I també amb el Consell Comarcal del Solsonès, a través de la Fira de Sant Isidre, col•laborant amb 150€ en vals de compra amb el premi del Zoom fotogràfic i la petició als socis de realitzar vídeos per desitjar bona fira.

 

Participació