Futbol

El Solsona acarona l'ascens a Primera Catalana

Aquesta setmana la FCF decidirà com queden els equips que han quedat al capdamunt i al capdavall de la classificació i com es podria jugar la propera temporada

per Ramon Estany , Solsona, 25 de maig de 2020 a les 12:25 |
La declaració de la pandèmia va aturar a mig març les competicions esportives. En el cas del futbol base i territorials, va suposar el fi sobtat de la competició. En aquests moments, en ple procés de desescalada del confinament, cal decidir com es dona per tancats els campionats esportius en totes les categories i grups, i com es posarà en marxa la propera temporada.

El primer equip del CF Solsona, estava realitzant una excel·lent temporada que el situava en segon lloc a la classificació general del seu grup. Això significa que si no es juguen partits de promoció entre els segons, podrien pujar de categoria els campions de cada grup i els millors segons, com és el cas del CF Solsona.


Tal com ha avançat a NacióSolsona, la presidenta del Futbol Base Solsona Arrels i vicepresidenta del CF Solsona, M. Esther Mascaró, hi ha vàries hipòtesis, però el més probable és que el Solsona pugi de categoria, com també hi ha l'opció de declarar nul·la la temporada, si bé guanya força l'opció de la federació de confirmar els campions i subcampions de cada grup i fer els pertinents ascens de categoria.

Mascaró ha recalcat que com a club, "haurem d'acatar  la decisió de la federació", i si bé el Solsona podria renunciar a l'ascens, també estan estudiant les possibilitats de reunir patrocinadors i recursos en cas de pujar de categoria, ja que a Primera Catalana es disparen les despeses per arbitratge i desplaçaments.

Junta i entrenadors, estan interessats en que com més aviat sigui es resolgui els moviments dels equips en les categories, de cara a planificar la nova temporada, i per regla general, tothom té ganes de pujar, almenys de provar-ho. El dubte, es resoldrà aquesta setmana, en una reunió de la Federació Catalana de Futbol.

 

 

Participació