Ajuntament de Solsona

​L’alcalde de Solsona farà balanç de la gestió local de la pandèmia i respondrà dubtes per Instagram Live

Es poden avançar preguntes de forma telemàtica fins divendres al migdia

per Redacció , Solsona, 20 de maig de 2020 a les 16:26 |

Com gestiona Solsona la situació excepcional provocada per la pandèmia del coronavirus? Quin tipus de mesures s’implementen al municipi per fer-hi front i per pal·liar el seu impacte? Per parlar-ne de manera distesa amb tothom qui ho vulgui, l’Ajuntament organitza “Un cafè virtual amb l’alcalde” en directe a través de la xarxa social Instagram. Concretament, David Rodríguez utilitzarà la funció Instagram Live des del seu compte personal, @david25280, dissabte, dia 23, de quatre a cinc de la tarda. 

El batlle farà balanç de la situació a Solsona, que des de dilluns es troba en la fase 1 de desconfinament, i intentarà respondre els dubtes i les inquietuds de la ciutadania. Les preguntes es poden enviar per avançat fins divendres a la una del migdia al correu electrònic alcaldia@ajsolsona.cat, o bé amb missatges privats al compte d’Instagram de l’Ajuntament (@ajsolsona), tot i que també s’intentarà donar resposta a les que es vagin formulant en directe. 


Durant l’estat d’alarma, David Rodríguez s’ha adreçat periòdicament a la població amb vídeos difosos a través de les xarxes socials per fer balanç de l’afectació de la pandèmia a la ciutat. Però “aquesta acció comunicativa va més enllà, perquè està pensada com un espai de participació ciutadana”, subratlla l’alcalde. Per això anima els solsonins i solsonines a què li facin arribar les seves preguntes.

En aquests moments, el Solsonès continua sent una de les comarques amb menor impacte de la COVID-19. A la capital, s’han detectat 18 casos positius acumulats i 247 sospitosos.

 

Participació