Concert

VIDEO REPORTATGE Insòlit concert confinat de Marc Anglarill pels carrers i places de Solsona

per Ramon Estany , Solsona, 18 de maig de 2020 a les 08:34 |
Anglarill ha cantat per al personal del Centre Sanitari | Ramon Estany
Són moltes les iniciatives ciutadanes  que aquests dies contribueixen desinteressadament a passar millor el confinament. Un bon exemple són les actuacions en línia del cantant solsoní Marc Anglarill.

Des de que va començar el confinament per la pandèmia, Anglarill ja ha realitzat més de 40 actuacions en directe per Instagram i ha esdevingut tot un fenòmen social. Aquest diumenge, dia 17, de 20 a 21 h, ha aprofitat la seva hora permesa de passeig per sortir amb el micròfon i amenitzar els veïns de Solsona. Per evitar l’aglomeració de persones, gran part del concert l'ha fet en moviment, caminant pels carrers i places de Solsona, acompanyat del seu inseparable Citroën groc, que duia els altaveus.
D'aquesta manera, el major nombre possible de solsonins han pogut gaudir d'un tastet en viu i en directe d'aquesta original actuació musical. El Marc ha volgut tenir també el detall de començar la ruta davant la residència d'avis i el Centre d'Assistència Primària, on els ha dedicat un parell de cançons. El concert ha continuat a la Plaça del Camp i pels carrers i places del nucli antic, acabant a l'Avinguda del Pont. Molts solsonins l'han gaudit, especialment des de finestres i balcons. 

El concert també s'ha pogut seguir en directe a través d'Instagram, amb una gran audiència de públic. Aquest dilluns al matí ja sumava més de 2.300 visualitzacions.
 

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

 

Participació