Coronavirus

L'Ajuntament de Solsona alerta que guants i mascaretes d'un sol ús han d'anar al contenidor vermell

per Redacció, Solsona | 5 de maig de 2020 a les 11:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

S'ha detectat la presència de guants i mascaretes d'un sol ús llençats a la via pública. Per això l'Ajuntament de Solsona fa una crida al civisme. Per evitar una major propagació del coronavirus, és important seguir les recomanacions de salut pública i llençar el material de protecció utilitzat dins d'una bossa al contenidor de rebuig (vermell). 

❌ Es demana a la població que eviti, en aquests casos, fer ús de les papereres de la via pública, ja que el vent pot fer volar les deixalles i, consegüentment, escampar aquest material al carrer.


[🤒] 🦠 La gestió dels residus en cas de persones malaltes per COVID-19 és específica. Cal utilitzar fins a tres bosses: s'ha de dipositar el material de la persona infectada en una primera bossa, que cal ficar dins d'una segona bossa amb els residus de la persona cuidadora, i tancar-ho tot en una nova bossa amb la resta de residus que han d'anar al contenidor de rebuig.

 

Participació