Confinament

La Banda de Música de Cardona organitza un concurs per fer durant el confinament

El concurs consistirà en encertar el nom de les peces de música popular cardonina que cada dilluns, dimecres i divendres publicarà al seu Instagram

per Redacció , Cardona, 22 d'abril de 2020 a les 09:40 |

La Banda de Música de Cardona, que fa deu dies va celebrar el seu 17è aniversari, ha preparat un concurs a través del seu canal d'Instagram. Aquest dimarts ha començat a fer-ne difusió en un vídeo compartit a les seves xarxes socials on anuncia aquest joc que han batejat amb el nom de El Passa a casa, un joc de paraules entre passacarrers i casa.


El concurs consistirà en encertar el nom de les peces de música popular cardonina que cada dilluns, dimecres i divendres es publicaran a Instagram, interpretades per alguns dels seus músics des del confinament de casa seva. Hi haurà sortejos amb premis setmanals cada diumenge i publicació de les respostes l'endemà de cada repte. Tots els detalls sobre el concurs els podeu trobar al seu compte d'Instagram i a les seves xarxes socials.

La Banda de Cardona s'afegeix així al conjunt d'artistes d'arreu que han engegat diferents iniciatives per fer-nos passar aquests dies més entretinguts. En aquest cas amb un objectiu molt clar, mantenir l'activitat dels seus músics i ajudar a difondre la música i cultura popular, en aquest cas de Cardona, que està patint la suspensió de molts dels seus actes darrerament.  

Participació