Coronavirus

El Consell Comarcal i la comissió organitzadora s'han vist obligats a anul·lar la Fira de Sant Isidre d'enguany

La 68a edició d'aquest certàmen firal tindrà lloc els propers 14, 15 i 16 de maig de 2021

per Ramon Estany , Solsonès, 3 d'abril de 2020 a les 13:30 |

Davant les circumstàncies actuals provocades pels efectes del COVID-19, les mesures de prevenció aplicades, les experiències d’altres països predecessors i la incertesa temporal, el Consell Comarcal del Solsonès i la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre de Solsona, es veuen obligats a anul·lar l’edició d’enguany d’aquest certamen.
Aquesta decisió els dol i els ha costat molt prendre-la, però per responsabilitat i compromís social, creuen que és la millor opció. No sabem quan acabarà el confinament i no sabem quines seran les mesures que s’aplicaran un cop aquest acabi, però ben segur serà, que no es permetran grans  concentracions de públic en un mateix espai, com és el cas de la Fira de Sant Isidre.


Després de parlar amb tots els sectors implicats: restauradors, comerciants, empresaris, expositors, ramaders, entitats i administracions, per tal de valorar l’opció de posposar el certamen, però aquesta ha estat descartada per varis motius: el primer és perquè el bestiar boví (protagonista principal de la Fira) a partir del mes de juny és desplaçat a la muntanya on hi està fins l’octubre, per tant, no podria participar a la Fira; en segon lloc, perquè ja hi ha altres esdeveniments previs a la Fira que s’han posposat per després del confinament: Sant Jordi, Pasqua, així com d’altres esdeveniments en poblacions veïnes i, per tant, no es veu  idoni solapar-se. I en tercer lloc, desplaçar la Fira a l’estiu, és una època gens idònia per aquest tipus de fira.

Així doncs, amb resignació però amb la il·lusió que la feina feta fins al moment servirà per l’edició de l’any vinent, la comissió organitzadora desitja a tothom tota la salut, esperança i força per superar aquest atzucac i els dies  14, 15 i 16 de maig de 2021, tindrà lloc a Solsona la 68a Fira de Sant Isidre, que tornarà amb més força i empenta que mai.

 

Participació