Parròquia de Solsona

El Full de la Parròquia, aquesta setmana al NacióSolsona

per Redacció , Solsona, 20 de març de 2020 a les 00:09 |
La pandèmia del coronavirus que ens obliga a un confinament ha trasbalsat la nostra activitat quotidiana fins al punt que el Full parroquial de Solsona, que podem llegir cada divendres a dins el Full Diocesà ha hagut de buscar un canal nou per continuar arribant a les llars dels seus lectors i lectores.


Aquesta setmana el Full de Solsona es podrà llegir aquí, al NacióSolsona, i us el podeu descarregar i imprimir sencer, si desitgeu, en aquest enllaç ( FULL 1561 -22 març 2020 ) , o clicant a la imatge de sota.

 


El Full d'aquesta setmana explica que arrel de la nova situació que s'està vivint, no hi ha celebracions ni reunions de grups i que "només ens queda pregar i ajudar-nos els uns als

altres".
El full presenta tres propostes,  FemXarxa per  organitzar l’ajuda mútua;  Fem Pregària que vol ajudar a pregar des de casa i té 3 branques:

1. Petits recursos de pregària que podreu trobar a l’instagram www.instagram.com/parroquiasolsona.
2. El res de l’Àngelus tots alhora, cadascun des de casa seva, a les 12 del migdia. El toc a l’oració des del campanar de la Catedral, a partir del dimecres dia 18, ens hi convocarà. La Mare de Déu del Claustre ha protegit sempre de pestes i maltempsades la nostra ciutat i la nostra comarca. Adrecem-nos-hi cada dia amb fe, fins i tot sortint al balcó i mirant cap a la seva capella per a resar junts la pregària mariana del migdia.
3. Unim-nos cada dia a la missa que el Sr. Bisbe celebra a la seva capella a través del canal de YouTube de la Parròquia de Solsona. De dilluns a divendres, a les 19.30h i dissabte i diumenge a les 12.00h.
La  tercera proposta Fem Servei és una alternativa als despatxos parroquial i de Càritas i en l’absència de celebracions litúrgiques a les esglésies.
S'ofereix:
Despatx parroquial: Atenció personal per telèfon o per correu electrònic.
Càritas: Atenció de les urgències per telèfon.
Atenció sagramental individualitzada: Unció dels malalts: Concertar la visita per telèfon.
Confessions: Concertar-la a través del correu electrònic del Sr. Bisbe (bisbe@bisbatsolsona.cat)
En cas de defunció, el Sr. Bisbe està disposat a fer una celebració al cementiri. Quan s’acabi
el confinament, celebrarem el funeral si la família ho demana. El Sr. Bisbe el mateix dia oferirà
la missa que celebrarà a la seva capella i que des d’aquest dimarts es retransmet pel canal de
Youtube de la parròquia.

 

Participació