coronavirus

Informació actualitzada del Consell Comarcal en relació als serveis mínims

per NacióDigital , Solsonès, 16 de març de 2020 a les 14:20 |

A partir d’aquest dilluns, en el context d’estat d’alarma derivat del coronavirus, el Consell Comarcal del Solsonès estableix serveis mínims. Únicament treballarà presencialment la plantilla necessària per garantir els serveis essencials, mentre que la resta de personal, o bé treballarà des de casa, o bé estarà disponible per qualsevol moment en què se li requereixi la presència efectiva o telefònica.

Per això, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell Comarcal continuarà tancada i l’atenció al públic es farà exclusivament per telèfon, al 973482003, en l’horari de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h o telemàticament (consell@elsolsones.cat).


Des del Consell Comarcal s’agraeix el civisme, la col·laboració i la responsabilitat demostrada per la gent de la comarca durant els primers dies de restriccions. Així mateix, la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, ha subratllat la importància de no desplaçar-se llevat que sigui estrictament necessari i de no acudir al Centre Sanitari del Solsonès llevat de casos d’urgència greu per tal d’evitar col·lapsar el servei. Recorda que és preferible trucar al telèfon 061 o el 112 si es tracta d’una emergència.

El Consell Comarcal i el Centre Sanitari agraeixen de forma sincera a la família de Jieqiao Ni, del basar La Gran Casa Xina, la donació que ha fet de mascaretes a la Policia Local de Solsona, els Mossos d’Esquadra i el Centre Sanitari del Solsonès. 

 

També hauries de llegir
Fa 16 setmanes

L’Ajuntament de Solsona estableix serveis mínims

Participació