Coronavirus

​L’Ajuntament de Solsona prioritza l’atenció al públic telefònica i telemàtica

El consistori oferirà els serveis mínims i la majoria de personal treballarà a porta tancada

per Redacció , Solsona, 13 de març de 2020 a les 10:33 |

A partir d’avui, divendres 13, i mentre estigui activat el Pla Procicat de malalties emergents pel coronavirus SARS-CoV-2, amb caràcter preventiu, l’Ajuntament de Solsona prioritza l’atenció al públic telefònica i telemàtica. El consistori tanca l’Oficina d’Atenció Ciutadana i ofereix els serveis mínims. La majoria de personal treballa a porta tancada.

Només s’atendran presencialment aquelles gestions amb caràcter urgent i que no puguin realitzar-se ni per telèfon ni digitalment, i prenent les mesures preventives dictades per les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, qui vulgui fer consultes a qualsevol servei municipal, ha de trucar al telèfon 973480050 de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, o bé enviar un correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat o a l’àrea corresponent. 


Aquesta decisió s’ha pres des d’Alcaldia d’acord amb la Instrucció 2/2020, d’11 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. 

Flexibilitat absoluta per al personal municipal

Arran de les mesures excepcionals que s’estan prenent a Catalunya aquests dies, com el tancament de centres educatius almenys durant quinze dies, el personal municipal de Solsona que no es vegi afectat pels serveis mínims i s’hagi d’ocupar de persones grans amb dependència o infants, disposa de flexibilitat total per adaptar la jornada laboral i la possibilitat de recuperar les hores de feina durant sis mesos. 

Les restriccions relacionades amb els equipaments municipals i la via pública es mantenen tal com es van establir ahir, dijous 12, a dos quarts de tres de la tarda. L’Ajuntament recorda que aquesta informació és provisional i s’actualitza en funció de l’evolució de la situació i les mesures que vagi acordant la Generalitat de Catalunya. Igualment, apel·la al sentit comú, la responsabilitat i la comprensió de la ciutadania per evitar la propagació de l’epidèmia.  

Participació