Transport

​Com aconseguir el nou abonament del servei de bus de Solsona a Barcelona

Territori i Sostenibilitat atén a la petició del Consell Comarcal del Solsonès i millora els abonaments del servei de bus entre Solsona i Barcelona

per Ramon Estany, Solsonès | 10 de març de 2020 a les 13:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Qui vulgui disposar del nou abonament del servei de bus entre Solsona i Barcelona, pot dirigir-se a la seu del Consell Comarcal del Solsonès o bé a la mateixa Estació del Nord de Barcelona, al carrer Alí Bei.

Recordem que el nou abonament pel trajecte de Solsona a Barcelona en bus, a la venda des del passat dia 1 de març, amplia la seva validesa de 120 a 180 dies i ofereix la possibilitat de disposar d’abonaments de cinc viatges en 180 dies per aquells usuaris que no fan un ús tan intensiu del servei.


Els nous abonaments mantenen el preu unitari del viatge de manera que l’abonament de 10 viatges continua al preu de 70 euros i l’abonament de cinc viatges a 35 euros. 

Els actuals abonaments mantenen la seva vigència fins a esgotar la recàrrega.

Amb aquesta mesura el Departament de Territori i Sostenibilitat mostra especial sensibilitat amb les peticions formulades pel Consell Comarcal del Solsonès en la utilització del servei de transport públic en autobús entre Solsona i Barcelona. A aquesta mesura s’afegeixen a les preses anteriorment: nous serveis semi-directes engegats l’any 2016 i el servei del diumenge a la tarda en període lectiu per atendre especialment els desplaçaments dels universitaris.

 

Participació