Fira del Trumfo

Un bon ensurt a la Plaça del Camp

Una ratxa de vent a més de 60 km/h ha tombat part dels estands de fusta de la Fira del Trumfo

per Ramon Estany, Solsona | 5 de març de 2020 a les 22:12 |
Així han quedat els estands que s'han bolcat | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana Solsona celebra la Fira del Trumfo i per aquest motiu la Plaça del Camp es troba en obres per la instal·lació dels estands que han d'ocupar les diferents parades dels firaires. Desafortunadament, el temps no ha acompanyat gaire aquesta tarda, i unes ràtxes fortes de vent han donat un bon ensurt al personal que muntava les estructures. A mitja tarda, cap a quarts de 6, una manxada forta de vent ha desestabilitzat els estands ubicats al peu del monument i, a causa de la seva lleugeresa i que no estaven completament fixats a terra, els ha bolcat. Per sort, malgrat que hi havia alguns infants jugant a la vora i operaris que hi treballaven, no s'ha lamentat danys personals, i aquest divendres es podran tornar a posar a lloc.
Segons les dades de l'estació meteorològica de Solsona, aquest divendres hi ha hagut una ratxa màxima de vent de 65,5 Km/h a les 17,31 hores.

 

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

 

Participació