Teatre

Darrera oportunitat per tornar a veure la comèdia Políticament Incorrecte

Diumenge 8 de març a les 6 de la tarda a la Sala d'Esplai de Navès

per Ramon Estany, Solsona | 1 de març de 2020 a les 16:41 |
Una història plena d'embolics | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Grup de Teatre de Navès, Coll d'Arques, prorroga una funció més la divertida comèdia "Políticament incorrecte" de Ray Cooney.

L'obra es podrà tornar a veure el proper diumenge 8 de març a les 6 de la tarda a la Sala d'Esplai de Navès. El preu de l'entrada és de 6 euros.


Es poden adquirir anticipadament de dijous a dissabte al Mon Crep i a taquilla una hora abans.
 

Si bé "Políticament incorrecte" de Ray Cooney no és una obra desconeguda per al públic, sempre, i especialment en el moment polític que vivim, manté la seva actualitat, que els joves actors del grup navessenc Coll d'Arques han sabut donar-li unes divertides pinzellades locals.

Políticament incorrecte és una brillant comèdia que centra la seva acció en un luxós hotel. Un ministre del govern, planeja passar la nit amb una diputada de l'oposició. Però la trobada es complicarà de gran manera: el marit de la diputada, el secretari del ministre i la infermera de la seva mare, la directora de l'hotel, la cambrera, la dona del ministre i algun intrús, entraran i sortiran de l'habitació protagonitzant un descontrolat vodevil trepidant, original i sorprenent.
 

Foto: Ramon Estany


Repartiment
Ministre Robert Massip: David Estany Viñas
Directora d'hotel: Sara Malé Estany
Cambrera d'hotel: Anna Tristany Codina
Anna: Mireia Vila Montanyà
Detectiu: Pere Casafont Malé
Senyor Feliu: Carles Tristany Sánchez
Pau Figueres: Marc Argerich Santasusagna
Pamela: Clara Ballarà Sampera
Senyoreta Soler: Alba Casafont Villaró
 

 

 

Participació