Carnaval de Solsona

Premis Bufons per a Ineleco, Esteve Sances i Forn de Sant Joan

per Ramon Estany, Solsona | 20 de febrer de 2020 a les 11:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En la Nit dels Bojos també es fa un reconeixement a aquelles persones, entitats, empreses i establiments que estimen el Carnaval i des del seu negoci aporten els seus mitjans, any rere any.
 

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany


Després d'un petit espectacle de dansa i amb la intervenció d'un bufó xerraire, es va donar pas a l'entrega d'aquests guardons honorífics.

Foto: Ramon Estany


El primer de la nit va ser per a INELECO, "una empresa que sempre ens ha mantingut a les altures. Per permetre que la Sala Polivalent es vesteixi de gala durant els dies de Carnaval".

Foto: Ramon Estany


El segon premi Bufó de la nit va ser per Esteve Sances, Pintura i Decoració, "una persona que porta els colors a places, carrers, carrosses i figures. Col·laborador incansable i ple d'il·lusió. El podem trobar amb un pinzell a la mà, per donar el cop de gràcia a qualsevol repte, per complex que sigui, i sigui l'hora que sigui. Com diu ell, els petits detalls marquen la diferència".

Foto: Ramon Estany


El darrer Bufó de la nit va ser per a Forn de Sant Joan, un establiment que "any rere any procura que petits i grans puguin gaudir d'un berenar. Que a dinars i sopars no falti el pa per deixar els plats ben nets".

 

Participació