Carnaval de Solsona

La mata-ruca d’honor del Carnaval, Mònica Terribas, protagonista d’un programa en directe dissabte a la tarda

per Redacció, Solsona | 19 de febrer de 2020 a les 16:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Solsona FM s’ha sumat a la proposta de l’Associació de Festes del Carnaval d’organitzar un programa en directe aquest dissabte de Carnaval a la tarda per tal que la mata-ruca d’honor, Mònica Terribas, conegui la festa solsonina i se senti com a casa. “No tan dematí” arrencarà a les 4 de la tarda, s’allargarà una hora i mitja i s’emetrà des del vestíbul de l’Ajuntament.


Conduït per Uriol Gilibets i Maria Murenu, aquest programa d’entreteniment comptarà amb diversos col·laboradors que oferiran seccions relacionades amb el Carnaval per tal que Terribas s’endugui una visió global de la festa a través de la ràdio local. “No tan dematí” es podrà seguir a través de la megafonia dels carrers i també a través del 107.5 de la FM i de www.solsonafm.cat. Posteriorment es penjarà un podcast amb l’àudio del programa perquè qui vulgui el pugui recuperar. Viu el Carnaval amb Solsona FM!
 

Tota la programació del Carnaval, a Solsona FM A partir de dijous i fins el Dimecres de Cendra, cada dia Solsona FM emetrà l’Agenda del Carnaval. S’hi parlarà de tots els actes que es duen a terme aquests dies a Solsona. Podeu sentir-la a través del 107.5 de la FM a ¾ de 9 del matí, ¾ de 12 del migdia, ¾ de 4 i ¾ de 7 de la tarda i a www.solsonafm.cat, on també us la podeu descarregar.

 

Participació