sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 14 de febrer de 2020 a les 11:24 |


Las aventuras del Doctor Dolittle


Després de perdre la seva dona fa set anys, l'excèntric Dr. John Dolittle (Downey), un prestigiós doctor i veterinari de l'Anglaterra victoriana, es va tancar en si mateix rere els murs de la seva mansió Dolittle amb l'única companyia de la seva col·lecció d'animals exòtics. Però quan la jove reina (Jessie Buckley, Wild Rose) cau greument malalta, Dolittle haurà de deixar, molt a la seva pena, la seva vida d'ermità per embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa a la recerca d'una cura, recuperant el seu sentit de l'humor i el seu coratge a mesura que es creua amb vells adversaris i mentre descobreix meravelloses criatures.

A la seva missió se li uneix una jove i autoproclamada aprenent (Harry Collett) i una sorollosa i molesta cort d'animals, que inclou a un inquiet goril·la, un ànec entusiasta però una mica ximple, un busca-raons duo de cíniques estruços, un alegre ós polar i un lloro tossut, que es convertirà en la consellera de màxima confiança de Dolittle.Jojo Rabbit
 

Sàtira de la Segona Guerra Mundial que segueix a un solitari noi alemany anomenat Jojo, la visió del món del qual es posa potes enlaire quan descobreix que la seva mare soltera està amagant una jove jueva a l'àtic. Amb l'única ajuda del seu estúpid amic imaginari Adolf Hitler, Jojo s'haurà d'enfrontar al seu nacionalisme cec.

 
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i els guanyadors han estat:

DAVID ALONSO
JESUS MASANES

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació