Sant Llorenç de Morunys

Sant Llorenç de Morunys treu a concurs les obres de reforma de la coberta de l'edifici de l'Institut

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 13 de febrer de 2020 a les 08:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ja fa uns anys que la teulada actual de l'institut té problemes d'impermeabilització, provocant en episodis de pluges que les diferents aules de l'institut tinguin goteres, el 2019 es va realitzar el projecte de la nova teulada i es va començar a buscar finançament, a finals de 2019 vam rebre de la Diputació de Lleida la subvenció de la pràctica totalitat de l'import de la inversió (40.000 €). Amb el finançament assegurat el dia 12 de febrer de 2020 l'ajuntament ha tret a concurs aquestes obres per un import de 43.974,35 €.
 

La intenció del consistori és que durant el pròxim mes de març es puguin iniciar els treballs que tenen una durada prevista de 2 mesos i que són totalment compatibles amb l'activitat del centre, ja que la nova coberta va per sobre de l'existent. Som perfectament coneixedors de la necessitat d'aquesta obra, i és una bona notícia poder-la realitzar i solucionar un problema que feia temps que arrossegàvem.
 

 

 

Participació