Fira del Trumfo

Aurembiaix Sabaté signa el disseny de les copes de la Festa del Vi

Aquest esdeveniment es celebra en el marc de la Fira del Trumfo i la Tòfona

per Redacció , Solsona, 12 de febrer de 2020 a les 11:54 |

Quan falta poc més de tres setmanes per la Fira del Trumfo i la Tòfona l’organització ha informat que l’edició d’aquest any posarà l’accent en la Festa del Vi, que enguany arriba a la seva cinquena edició, i que s’ha consolidat com dels punts forts i més exitosos del programa. Per tal de visualitzar aquesta aposta el Consell Comarcal ha introduït una novetat per posar en valor aquesta cita anual, es tracta d’unes copes de vidre amb disseny solsoní creades expressament per la Festa del Vi i que cada any aniran signades per un artista diferent.
En l’edició d’enguany, l’escollida per elaborar la il·lustració ha estat Aurembiaix Sabaté.


Segons l’autora el disseny “està inspirat en la flor de la patata”, traça que “vol ser un homenatge al trumfo, l’element més destacat i raó inicial de la Fira”. Sabaté ha reconegut que la patata en sí, visualment, és poc atractiva, però que en la natura tot té una part bonica i “la flor de la patata ho és”, afirma. 
Pel què fa al color emprat, Aurembiaix Sabaté ha explicat que el dibuix en daurat dins el cercle reflecteix “part de la meva identitat artística”, i ha afegit, referint-se explícitament al daurat que aquest “sempre és senyal d’abundància i riquesa”, que “segueix la línia de la meva creació” i que enalteix el color del vi.


La cinquena Festa del Vi, tindrà lloc a la plaça del Camp el dissabte dia 7 de març i el diumenge dia 8 de març a partir de les onze del matí fins a les dues del migdia, i la tarda del mateix dissabte de les cinc fins a les deu del vespre. Comptarà amb les denominacions d’origen Catalunya, Conca de Barberà, Costers del Segre i Cava, així com també vins del Solsonès: Un Pam de terra, Masia Tonicoll, Roc Falcon i Vinyes del Solsonès, SL.
En quan als tastets que acompanyaran la Festa del Vi i que afegiran una distinció gastronòmica amb producte local a la fira, aquests aniran a càrrec de Fruits Taribó, Molsa - Toleràncies, Ibèrics Madruga, Gremi d’Hostaleria del Solsonès,  Artesans del Solsonès, Territori de Masies i trumfos de Cambrils.

 

Participació