Turisme

La Vall de Lord aposta pel turisme estranger

S'organitza un Curs de conversa en anglès per establiments orientats al turisme

per Redacció , Vall de Lord, 11 de febrer de 2020 a les 17:57 |

La gran majoria de visitants que rep la Vall de Lord són catalans, però cada cop és més habitual la presència de turistes estrangers, sobretot francesos, britànics, holandesos, alemanys i italians. 

Per aquest motiu, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord està treballant perquè les empreses i persones que han d’atendre visitants d’altres països puguin millorar la qualitat del seu servei ampliant els seus coneixements de la llengua anglesa. 


Amb aquest objectiu es va iniciar la col·laboració amb el Punt Empresa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació (IDFO) amb la voluntat d’oferir un curs d’anglès totalment subvencionat per als responsables i treballadors dels establiments turístics, comercials de restauració i de serveis per millorar el seu nivell de conversa en anglès.
Curs de conversa d’anglès pels establiments orientats al turisme


Professora: Maria Claret
Lloc: Biblioteca de Sant Llorenç de Morunys

Dia: Cada dimarts (des del 3 de març al 26 de maig) 
Horari: de 9.30 h a 12 h


El curs és obert a tothom que treballa al sector privat, hi ha un 20% de les places per a persones temporalment desocupades, siguin o no de la Vall de Lord. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic info@lavalldelord.com o via WhatsApp al número 628 09 20 42.
 

 

Participació