Escola Setelsis

De la Biblioteca d'Aula, a la Biblioteca de Centre, cap a la Biblioteca Municipal

per Escola Setelsis , Solsona, 10 de febrer de 2020 a les 17:28 |

El passat dimecres dia 5 de febrer vam oferir una visita guiada a la biblioteca del nostre centre. A la trobada van assistir-hi uns 40 docents de diferents centres educatius de la Catalunya Central. La finalitat era reflexionar i compartir activitats i propostes d'animació lectora i de foment de la lectura que es fan a la biblioteca de la classe, la de l'escola i la relació amb la biblioteca Carles Morató.
 
La nostra biblioteca té una llarga tradició en el centre i ha anat evolucionant fins a convertir-se en un dels pilars importants de la proposta educativa de l'escola. Potser podríem dir que el punt fort és la integració en el treball diari de l'aula de manera que els alumnes fan ús de la biblioteca una hora a la setmana. Fan préstec de llibres d'imaginació i de coneixement, tant per iniciativa personal com per desenvolupar algun dels projectes que es duen a terme a les classes.

L'intercanvi va ser molt ben valorat tant per les docents que ens visitaven com per les mestres i alumnes de l'escola i tothom qui va col·laborar-hi
 

Les paraules d'Emili Teixidor que inspiren la nostra biblioteca van arrelar també entre els nostres visitants, perquè uns i altres estem enamorats dels llibres:
 

"Els llibres ens donen una mà per tocar el món invisible; un peu per avançar més segur per la vida; un ull al clatell per poder mirar el que tenim al darrere, al passat; unes ulleres per veure-hi més lluny."


Equip Directiu

 

Participació