Esplai Riallera

Agraïments a AMISOL i Tonny's Pizza

per Ramon Estany , Solsona, 10 de febrer de 2020 a les 16:19 |

Des de l’Esplai Riallera volem agrair a l’associació Amisol l’experiència viscuda i el tracte rebut  la setmana passada en l’activitat esportiva on vàrem participar.  És una satisfacció poder aprendre de la mà dels membres de la vostra associació el que vol dir igualtat, companyonia i humanitat. La solidaritat i el compromís que porta la Riallera per bandera no serien possibles sense la voluntat i la implicació d’associacions com la vostra.

També, volem agrair al Tonny’s Pizza per la magnifica experiència viscuda amb la seva gent. Cuinar-nos les nostres pizzes de manera professional no es pot fer cada dia. Les nenes i l'equip de monitoratge participants en el taller estem encantats i encantades amb la hospitalitat i paciència que transmeteu. Tot i que l’important era l’experiència, val a dir que les pizzes eren per llepar-se els dits. Malgrat que l'important era l'experiència, val a dir que les pizzes eren per llepar-se els dits. 


Per últim, agrair la carnisseria Muixí, el forn del Crostó i la resta de comerços de Solsona les seves facilitats alhora d’atendre’ns. Moltes gràcies a tots ells!

 

Participació