sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 8 de febrer de 2020 a les 11:15 |
BAD BOYS FOR LIFE

 En aquest tercer lliurament de la franquícia, els polícía Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) tornen a patrullar junts en un últim viatge. Marcus Burnett és ara un inspector de policia i Mike Lowery està en la crisi dels 40. S'uneixen de nou quan un mercenari albanès, al germà del qual han matat, els promet un important bo..


EL OFICIAL Y EL ESPIA

El 5 de gener de 1895, el Capità Alfred Dreyfus, un jove i prometedor oficial, és degradat per espiar per a Alemanya i condemnat a cadena perpètua a l’Illa del Diable. Entre els testimonis de la seva humiliació està Georges Picquart, al qual promocionen per a dirigir la unitat militar de contra-intel·ligència que ho investiga. Però quan Picquart descobreix que els alemanys continuen rebent informació secreta, es veu embolicat en un perillós laberint d’engany i corrupció que posa en perill no sols el seu honor sinó també la seva vida.


 
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i els guanyadors han estat:


ROSMELY DÍAZ
JUAN PÉREZ

 

Participació