Reconeixements

La més balladora de totes les Nits de l'Esport del Solsonès

El Club de Ball Esportiu de Dansa Solsona va pujar fins a sis cops a l'escenari a recollir els guardons

per Ramon Estany , Solsonès, 8 de febrer de 2020 a les 16:54 |
Foto final de grup de tots els premiats | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El públic va omplir el Teatre Comarcal Foto: Ramon Estany


Aquest divendres 7 de febrer a les 8 del vespre, el Teatre Comarcal de Solsona tornava a collir després d'un paréntesis de 2 anys a la Sala  Polivalent, una nova edició de la Nit de l'Esport del Solsonès, la 19a.

Any rere any, la ciutat de Solsona i la comarca del Solsonès fan un reconeixement públic a la trajectòria de tots els esportistes que han destacat en les seves especialitats durant la temporada anterior. Un dels principals objectius és impulsar i promocionar la identitat de la comarca, i el món de l'esport té un paper destacat.

Les autoritats i representants polítics assistents a l'acte Foto: Ramon Estany


Els criteris consensuats per aquests premis són:

-estar empadronat en algun municipi del Solsonès o bé participar representant a una entitat esportiva de la comarca.
-Cal haver assolit podi a partir del Campionat de Catalunya.

-També s'ha d'haver aconseguit la primera posició o l'ascens de categoria en equips federats.
Enguany s'han distingit les categories d'Esport Escolar, Equips Federats i Esport Individual.
 

El presentador de l'acte va ser Marc Anglarill Foto: Ramon Estany


Davant d'una sala plena de gom a gom pels guardonats i familiars, han pujat a l'escenari nou equips i catorze esportistes a títol individual.
Els grans triomfadors de la nit han estat el Club de Ball Esportiu de l'Escola de Dansa de Solsona, que ha pujat a rebre el trofeu en sis ocasions, mentres que el Club de Bàsquet Solsona ho ha fet en tres ocasions.
Un altre club que també ha destacat ha estat el Club Taekwondo Solsona, que ha aportat 7 campions a nivell individual. D'altra banda, també han rebut premi a nivell individual esportistes del Club Espaigua, del BTT, del Club d'Esquí Solsona, Club Bitlles Olius i el Biela Club Manresa.

Actuació del grup de ball de l'Escola de Dansa Foto: Ramon Estany


La vetllada ha estat presentada pel cantant solsoní Marc Anglarill, que ha interpretat alguns temes al llarg de la nit. 
També han amenitzat la celebració, el Grup de Ball Esportiu de l'Escola de Dansa de Solsona, que ha delectat al públic assistent amb l'actuació dels balls guanyadors al Campionat de Catalunya, del grup L'Amistat, en categoria Jazz Trio Júnior i de "Notes Musicals", campions de grups Jazz.
Han lliurat els premis, les autoritats assistents a l'acte, el Diputat Provincial Albert Bajona, la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón, el conseller comarcal d'esports, Xavier Castellana, l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, i el regidor d'esports de Solsona, Joan Parcerisa.

El refrigeri va anar a càrrec de Riu Verd Foto: Ramon Estany


Al final de l'acte, s'ha ofert als assistents un refrigeri de degustació mb productes de proximitat a càrrec de RiuVerd.

 

Participació