Ensenyament

Quatre alumnes de l'Escola Arrels han estat seleccionats per participar a la sessió prèvia del campionat CatSkills

per Escola Arrels , Solsona, 6 de febrer de 2020 a les 08:58 |

El passat 12 desembre, quatre alumnes del cicle de Sistemes Informàtics van ser seleccionats per participar a la sessió prèvia del campionat CatSkills, que s'ha de celebrar a Cornellà el proper juny.

Aquest campionat es celebra cada dos anys, i és un punt de trobada d'alumnes de tot Catalunya que posen a prova el seu talent en resolució de problemes de diferents àmbits professionals.

Enguany hi ha la novetat de l'Skill de Ciberseguretat, i L'Arnau Valls i l'Alex Veres hi participaran. Amb ells, el Martí Palazón i el Jordi Vila enfrontaran la prova de Suport de Xarxes.

L'escola promou de manera ferma l'assistència a aquests events, no tant amb l'ànim competitiu sinó per l'oportunitat de fer xarxa i aprendre en un entorn d'alta exigència.


Aquesta sessió va ser preparatòria per a la prova del juny, i els alumnes van haver de resoldre problemes semblants als que trobaran a la prova real: configuració de servidors i xarxes, gestió de sistemes de seguretat i anàlisi forènsic (aquests dos darrers en format Capture the Flag).

 

Participació