Cultura

VIII Concurs de relats breus per a gent gran

El convoquen el Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès i està obert a persones de 60 o més anys

per Redacció, Solsonès | 4 de febrer de 2020 a les 15:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès convoquen la vuitena edició del concurs de relats breus per a gent gran. Amb aquest certamen es pretén afavorir la participació activa d’aquest col·lectiu, implicant-los en el concurs i també instrumentalitzant un canal que serveixi per donar a conèixer i recollir les vivències d’aquesta generació. 

Modalitat de prosa i poesia.

Podran participar en el concurs les persones de 60 o més anys en les dues modalitats i el tema és lliure. Els treballs es presentaran mecanografiats a 1,5 d’interlineat, mida DIN A-4 i escrits per una sola cara amb una extensió màxima de 5 fulls en la prosa i 75 versos en la poesia. L’obra haurà de ser en català, original, inèdita i que no hagi estat premiada en altres concursos, i s’haurà de presentar per mitjà d’instància a la recepció del Consell Comarcal del Solsonès en un sobre tancat, a l’exterior del qual es farà constar el títol del concurs “VIII Concurs de relats breus per a gent gran”. Els escrits hauran d’estar encapçalats per un títol i el pseudònim. El termini d’admissió d’originals finalitzarà el proper 24 d’abril de 2020 a les 14 h.

El jurat estarà format per un representant d’Òmnium Cultural del Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran del Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran de Solsona, un representant dels Serveis Socials Bàsics, un representant de l’Arxiu Comarcal del Solsonès i estarà presidit per la consellera d’acció social, igualtat i joventut del Consell Comarcal del Solsonès. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El dia 22 de maig es faran públics els guanyadors/es. 

Els guardonats rebran, com a premi, 125 euros.
Per més informació us podeu dirigir al Consell Comarcal del Solsonès, carrer Dominics, 12 de Solsona, al telèfon 973482003, o per correu electrònic a consell@elsolsones.cat

 

Participació