Alternativa per Solsona

ApS-CUP organitza un debat sobre la Llei Aragonès

L’acte, a càrrec de Maria Rovira, tindrà lloc aquest dilluns vinent, dia 3 de febrer, al Casal Popular La Fura, a Solsona, a partir de les set de la tarda

per Redacció , Solsona, 31 de gener de 2020 a les 08:08 |
Maria Rovira | ACN

En el marc de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès, Alternativa per Solsona - CUP organitza una jornada de debat i reflexió sobre la Llei de contractes de serveis a persones, més coneguda com a «Llei Aragonès». L’acte serà a càrrec de la regidora per la CUP a Barcelona, Maria Rovira i tindrà lloc dilluns vinent al Casal Popular La Fura, a Solsona, a partir de les set de la tarda.

La Plataforma Aturem la Llei Aragonès, formada per entitats com ara la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FaPaC), els sindicats IAC i CGT, i les plataformes Comitè 1r de Desembre, Marea Pensionista o Xarxa de Consum Solidari, entre moltes altres, posa de manifest que aquest text obre la porta a noves privatitzacions de serveis públics. A més, l’entitat assegura que tampoc no beneficia realment l’economia social i solidària, i que continua posant el focus en el preu i no en la qualitat del servei.


La CUP alerta que la privatització dels serveis públics, que és el model de gestió que ha defensat i que defensa el Govern, ha afectat seriosament la qualitat de serveis tan essencials com ara la sanitat, l’educació, els serveis geriàtrics o d’atenció social o a la infància i l’adolescència, entre molts altres. L’organització política denuncia que aquesta llei no ha tingut en compte l’opinió de les persones afectades i defensa que s’hauria de retirar i fer-ne una de nova, i, així, programa xerrades arreu del territori per entendre els punts més complexos que planteja el text. 
 

 

Participació