Atletisme

Fondistes del Solsonès al Campionat de Catalunya 10 km ruta

Adessamael Oukhelfen i Miriam Ortiz, guanyen els 10 km de Vilafranca i es converteixen en nous campions de Catalunya

per Fondistes del Solsonès , 29 de gener de 2020 a les 08:26 |
Josep Alconchel entrant a meta

Aquest diumenge 26 de gener,  es va disputar la 10na edició dels  10 km de Vilafranca,  en la qual van prendre part mes de 1.500Inscrits, Josep Alconchel va ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
La prova es va disputar en un circuit força ràpid de  5 km.  pels carrers de Vilafranca, al qual es va donar dos voltes, amb sortida  i arribada  a la Rambla  de Vilafranca.


A les 11 del matí es va donar la sortida i des dels primers metres es va ficar al cap davant els atletes que es jugarien el triomf final.
Fins últims metres no es sabia qui es podia emportar-se el triomf, ja que Adessamad i Ibrahim van arribar esprintant fins la meta. Al final Adessamael Oukhelfen es va imposar amb un temps de 29:25 minuts  que es el nou record de la prova

Segon va ser el Ibrahim Ezzaydauni  amb un temps de 29:29 minuts i en tercer lloc va entrar Dimitrujs Sejogins   amb un temps de 30:14 minuts.

Josep Alconchel va entrar al lloc 892 de la general amb un temps de 53:03 minuts.

En dones la guanyadora va ser  Miriam Ortiz  amb un temps de 34:51 minuts.
Segona va tornar a repetir Laura Vilchez  amb un temps de  36:07 minuts. i  en tercer lloc va entrar  Monica Comes  amb un temps de 36:55 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 1’20 h.

 

Participació